MAMBINO ORGANICS DUNYADAKI EN SAF KOZMETIK

Merhabalar kozmetik alırken icerigine bakmaya ozen gosteriyorum her zaman, ozellikle gunes kremi secerken pek cogumuzun kafasinda soru isaretleri oluyor kac faktor almaliyim koruyuculugu iyimi icerigi temizmi hatta bazen icerigi daha temizdir diye dusunerek cocuklar icin uretilenleri aliyoruz ki onlarinda cok masum oldugu soylenemez
Simdi sizlere yeni kesfettigim bir markadan bahsetmek istiyorum;
Dünyadaki en saf kozmetik! Sloganiyla Mambino Organics dünyada en zor alınan Amerika Organik Sertifikası olan USDA sertifikasına sahip olmakla kalmıyor aynı zamanda Amerika Tarım Bakanlığı’ndan FDA yiyecek sertifikasına sahip muhteşem bir kozmetik serisi. Dusunebiliyormusunuz yenilebilir yani o kadar zararsiz ve temiz icerige sahip. Pek çok zararlı etkene maruz kaldığımız günümüzde hem kendiniz hem cocuklariniz icin bu muhteşem doğal ürünleri guvenerek keyifle kullanabilirsiniz.
Tüm ürünleri ‘az ürün kullanmak en iyisidir’ felsefesine uygun olarak konsantre olan Mambino Organics aynı zamanda kullanılan organik bitkisel içerikler ısıl işleme tabii tutulmadığından yapılarında hiç bir değişikliğe maruz kalmadan üründe aynen kullanılıyor. Soğuk kompres yöntemi veya çok düşük ısılarda hazırlanan hammaddeler fabrikasyon değil elde üretiliyor. Isıl işlem görmeyen, hiç bir kimyasal katkı maddesi içermeyen bu organik ürünler hem sizin hem de cocuklariniz için en sağlıklı ürünler.
Makyaj temizler Mambino Organics gerçek bebek yağı ile hem bebeklerin hassas tenini nemlendiriyor hem de makyaj temizleme ürünü olarak en sağlıklı çözümü kadınlara sunuyor.
Mambino Organics roll-on pişik önleyici balmı ile dünyada bir ilke imza atarak çok ses getirmiştir. Roll-on tüpte sunulan yenilebilir içeriği ile yıkanmadan güvenle kullanılan Göğüs Ucu Balmı, köpük şampuanı, yulaflı ve sütlü bebek banyo tozunun yanında bol ödüllü Çatlak Kremi annelerin çok severek kullandıkları ürünler.
Mambino Organics Yüz Serumu ise bir kez kullanan kadınların bir daha asla vazgeçemeyeceği muhteşem bir ürün. Anti-selülit seti özel masaj aleti, sıkılaştırıcı bakım yağı ve selülit serumu ile selülit oluşumunu engellemede ve selülitlerin görünümünü hafifletmekte çok etkili harika bir set.
Mambino Organics’in 2013 yılında üstün araştırmalar ve testler sonucunda ürettiği “Güneş Serisi” ise tüm aile için en ideal  ve saf kozmetik çözümlerini sunuyor! Bebekler ve çocuklar için olan ürünü ciltte beyaz bir katman bırakmadan cilt tarafından organik içeriği emilerek hem güneş koruması sağlıyor hem de cildi nemlendiriyor. Tüm ailenin kullanabileceği Yüz güneş koruması ise cildi güneşin zararlı ışınlarından korurken yaşlandırma etkilerini geciktiriyor. Mambino Organics güneş serisi mineral bazlı koruması ve organik içeriği ile tüm aileniz için eşsiz ürünler.
Mambino Organics tamamen organik  içerikli sivrisinek ve kene kovucu spreyi ile bebeğinizi ve çocuğunuzu korurken, tenini nemlendiriyor.
Sıkılaştırıcı vücut toniğinden dudak bakımına kadar tüm kadınlar için harika bir seri sunarken, bebekler için en sağlıklı ve pratik ürünlerle Mambino Organics geniş ürün yelpazesi ile Momidea güvencesi ile Türkiye’de.
* Güneş kremleri mineral koruma nedeni ile yenilebilir içerikli değildir.

Yorumlar