Havalar soğuyor hamsi zamanı geldi bile🐟balık yaparken eviniz kokmasın ama keyifle balık yiyelim istiyorsanız tam size göre hem pratik hem lezzetli hem kokusuz mutlaka deneyiniz
MALZEMELER
1kg. Ayıklanmış hamsi
Tuz,karabiber,kekik
Sıvı yağ
Pişirme kağıdı
Mısır unu
YAPILIŞI
Yağlı kağıdı tavanın büyüklüğünden biraz daha büyük kesiyoruz.Sıvı yağ ile yağlıyoruz.Baharatları ekledigimiz mısır unu ile unladığımız hamsileri yuvarlak halde diziyoruz.Üzerlerine az yağ gezdiriyoruz.Kağıdın üstüne aynı boy kesilmiş 2.kağıdı kapatıp kenarlardan kıvırıp katlıyoruz.Yağsız tavada iki tarafınıda pişiriyoruz.Kağıt bombe yaparsa bıçakla delebilirsiniz.Salata ile servis ediyoruz.Hem leziz bir hamsi tava yiyorsunuz hem de evinizde yogun bir balık kokusu olmuyor.Daha ne olsunmutlaka deneyin
Afiyet Olsun
Sevgiler
Yorumlar
Yorum Gönder
Fikirleriniz benim için önemli sevgiler