EN TATLI HEDİYE TATLİMO

Merhabalar , özel günlerde ne hediye alsam telaşını yaşamayan ya da hediyemi aldım ama ufak bir jest yapsam ne iyi olur diye düşünenler, Geçmiş olsun , özür dilerim demek için yapılabilecek özel bir şeyler arayanlar var mı ?
Hepimiz hayatımızda bu gibi durumlarla karşılaşıyoruz , peki böyle günlerde size tatlımı tatlı , leziz mi leziz bir seçenek olduğunu söylesem :)
Tatlimo 'hediyeleşmeye yepyeni bir soluk getirecek'
Fruitflowers ve Sweetberry markalarının güç birliğinden doğan Tatlimo alanında uzman tasarımcıların leziz sunumlarıyla eşsiz hediyelere imza atıyor.
Marka Müdürü Mahmut ATAR beyden aldığımız bilgilere göre ürünler günlük olarak taze hazırlanıyor ve stoksuz çalışılıyor.

Ülke çapında yaygınlık, fark yaratan ürün kalitesi ,hızlı ve zamanında teslimat,deneyimli bir ekip , müşteri memnuniyetini ön plana çıkaran iş modeli,değişmeyen kalite anlayışı, lezzet ve sunumda standart oluşturmuş olması sebebiyle www.tatlimo.com adresinden alışveriş yapan müşteriler birebir aynı ürünün kapılarına geleceğine emin olarak güvenle sipariş verebiliyorlar.
Marka müdürü Mahmut ATAR , Tatlimonun 2 farklı konsept ile çalıştığını,Birincisi  Doğum günü ,Geçmiş olsun,Anneler günü , Babalar günü,Tebrik , Nişan vb. özel gün konseptleri için meyve, kek veya kurabiye sepetleri ; ikincisi ise seçkin AVM. ve caddelerdeki mağazalarda satışa sunulan Macaron , Parfe , Çikolata ,Cupcake gibi atıştırmalık lezzetler olduğunu belirterek ülke çapında bayilikler ile büyümeyi hedeflediklerini belirtti.

Sizleri Tatlimo'nun leziz ürünleriyle başbaşa bırakıyorum.







Bu güzellikleri görüpte sipariş etsem diye içinizden geçmediğini söylerseniz yalan olur heralde o zaman ne yapıyoruz hemen www.tatlimo.com adresine gidip dileğimiz ürünün siparişini veriyoruz ve çok kısa sürede siparişiniz tazecik yepyeni ve en leziz haliyle kapınızda :)
Sevgiler 


Yorumlar