FRUİTFLOWERS SEPET DOLUSU LEZZETLER


Merhabalar bugün sizlere çok sevdiğim hem eğlenceli hem lezzetli hemde kaliteli ürünleriyle gözleri damakları şenlendiren Fruitflowers 'dan bahsetmek istiyorum.
Özel günlerde hepimiz ne alsak çiçek mi götürsek arkadaşınız doğum yaptı çiçek kabul etmez hastane şimdi alsak ona ulaşana kadar kim bilir ne hale gelir , sevgilimin kalbini çok kırdım hep çiçek alıyorum değişik bir sürpriz ne yapabilirim , anneler günü babalar günü sevgililer günü gibi özel günlerde hediye seçeneğim ne olabilir diye soruları pek çok kişi aklından geçirir öyle değil mi ?
İşte tam da bu noktada Fruitflowers tek telefonla  yanınızda ve sizi bu sorulardan kurtarıyor :)


Yaklaşan Babalar gününde babanıza orjinal birşeyler yapmak istiyorsunuz o zaman hemen www.fruitflowers.com.tr sayfasına girip babalar günü hediyelerine tıklıyoruz sizler için seçtiğim örnekler

Peki ramazanda iftar sonrası şöyle hem leziz hem tatlı bir şeyler yemek isteriz öyle değil mi ? Şerbetli tatlılar sıcak yaz aylarında pek tercih edilmez peki o zaman ne yapabiliriz derseniz yine Fruitflowers yanınızda :) Ramazana özel hurmalı kayısılı ürünleriyle hem iftar davetlerine giderken götürebileceğiniz hem de aileniz sevdikleriniz için sofranıza renk katacak seçeneklerden 
           


Doğum yapan birine ziyarete gideceksiniz veya hastaneye geçmiş olsun için peki eliniz boş gitmesin istiyorsunuz ama hastaneye çiçekte almıyorlar peki ne yapacaksınız yine Fruitflowers'ın internet sayfasına girip seçenekleri inceleyip siparişinizi vereceksiniz. bakın neler var :)

Fruitflowers ürünleri tamamen el yapımı teknikler ve hijyen kurallarına yüksek özen gösterilerek hazırlanmakta olup temin edilen taze meyveler usta el işçilikleriyle eğlenceli şekiller verilerek tasarlanıyor. Hazırlanan meyve dilimleri katkısız gerçek çikolataya batırılarak son halini alıyorlar. Tabi ki ürünlerin lezzetini kalitesini artıran en önemli özellikler hem en taze meyveler günlük olarak seçilip ürünler taze olarak hazırlanıyor,hem de özel şekerlendiriciler, katkı maddeleri ve renklendiriciler kullanılmıyor.

Türkiye'de pek çok şubesi bulunan Fruitflowers halen franchise şeklinde yeni bayiliklerle tüm Türkiye'de sizlere hizmet vermek için çalışıyor. Şubeleri bulunan illerde siparişler bir kaç saat içerisinde sizlere en taze ve en iyi şekilde ulaştırılıyor. Ayrıca merak edenler için ISO 9001 , ISO 22000 gibi kalite belgelerine de sahip olan Fruitflowers sepet dolusu lezzetler ile siz ve sevdikleriniz için her zaman yanınızda sipariş vermek ve detaylı incelemek isterseniz buraya tıklayınız 

Sevgiler :)









Yorumlar

  1. Daha dün Fruitflowers'tan, çok sevdiğimiz bir kız çocuğu için harika bir sipariş verdim.. Gerçekten de hem ürünler, hem sunumlar inanılmaz başarılı..

    YanıtlaSil
  2. ofiste ilk yarım saat içerisinde biten mükemmel lezzet topları :)

    YanıtlaSil
  3. bayılıyorum bunlara hele de yaz meyveleri ile hazırlanırsa :-))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirleriniz benim için önemli sevgiler