Bu şirin ve leziz kanepeler geçtiğimiz günlerde gelen blogger arkadaşlarım için hazırladığım ikramlar arasındaydı. Beğenildiğinden sizinlede paylaşmak istedim ne de olsa test edilip onaylandı :)
MALZEMELER
180 gram ton balığı
10 adet minik kornişon turşu
2 adet kırmızı etli biber
yarım demet maydanoz
tuz ve limon suyu
süslemek için zeytin
10 dilim kepek ekmeği
YAPILIŞI
Ton balığını ince doğranmış kırmızı biber ve turşu , kıyılmış maydanoz ile güzelce harmanlıyoruz.Tuzunu ve limon suyunu ekleyip beklemeye bırakıyoruz (10 dakika)Kepek ekmeklerini kurabiye kalıbı yardımıyla çiçek şeklinde keserek üzerine hazırladığımız ton balıklı karışımdan 1 yemek kaşığı kadar koyup zeytin ile süsleyerek servis yapıyoruz.
Hem sağlıklı hem güzel hem pratik hem leziz denemelisiniz.
Afiyet Olsun
Sevgiler
Tam benlik bu.... Sıkı diyette olunca böyle ikramliklar göz doyurucu oluyor
YanıtlaSilMerhaba,
YanıtlaSilHiç ton balıklı kanepe denememiştim. Çok lezzetli görünüyor.Ellerinize sağlık
Sevgiler
Ton balığıyla nedense pek aram yok. Çok zorda kalınca bazen salataya katıyorum. O da diyet yapıyorsam :)
YanıtlaSilSevenler için hoş bir tarif. Ellerine sağlık sevgiler... http://bizimmutfakdan.wordpress.com/
Çok güzel gözüküyor. Hem şık hem pratik bence 😉
YanıtlaSilDiyet yapmayı beceremesemde belki bir gün ihtiyacım olur.Elinize sağlık.
YanıtlaSilBence çok doyurucu ve kalorisi düşük olmuş tam diyetlik ellerinize sağlık
YanıtlaSilHım çok güzeller .Ellerinize sağlık..
YanıtlaSilBu tarifi bizzat yiyenlerden tadanlardan biriyim.Tek kelimeyle nefisti.Ebrucuğum ellerine sağlık.
YanıtlaSilDiyet yapan eşime mutlaka yapacagım..Hemde balıklı.. Süperrr..
YanıtlaSilEllerşbşze sağlık, lezzetli görünüyor.
YanıtlaSilEllerine sağlık canım görüntüsünden çok güzel olduğu belli.
YanıtlaSilGüzel ve pratik bir atıştırmalık olmuş…
YanıtlaSilEllerinize sağlık .
Sevgiler…
Herkesin yiyebileceği gayet güzel bir atıştırmalık olmuş.. ellerine sağlık..
YanıtlaSil