BLOGGERLAR SOMA İÇİN ELELE


Bir akşam televizyonda yine bir maden kazası diye duydum ve her iş kazası haberinde olduğu gibi yine hangi ihmal vardı da böyle bir şey yaşandı diye düşünmemek elimde değildi Bu konuda eğitimde almış biri olarak düşündüm evet İş Sağlığı Ve Güvenliği kanunu çıkarıldı 
Bir çok İş Güvenliği Uzmanı göreve başladı peki neden ?...
Madenlerde İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili yönetmeliği inceleyin merak edenler google'da rahatlıkla bulabilirler ve sonuna kadar madde madde okuyun eğer orada yazılan her şey kuralına uygunsa böyle bir kaza olma ihtimali olur mu ya da olması durumunda bu kadar can kaybı yaşanır mıydı? Cevap çok basit bence hayır...
Mart ayında bakanlık müfettişlerince denetimden geçtiği söylenen bu madende her şey mevzuata uygunsa neden böyle bir şey yaşandı ve bu kadar can kaybı oldu bunun açıklamasını yapacak kimse yok tek açıklama her şey mevzuata uygundu uygunduysa ya denetim yapanlar işlerini düzgün yapmadılar ya da birilerine yaranmak adına yanlış denetim raporu vererek bu kadar insanın canıyla oynadılar ki bence denetimi yapan kişilerde bu konuda sorgulanmalı.
Milyarlarca lira maaş için bizleri temsil etme adına görev yapanlar yerin altında güneş görmeden saatlerce çalışan madencileri düşündüler mi acaba düşünselerdi 1,5 sene önce verilen önerge 20 gün önce reddedilerek bu işçiler göz göre göre ölüme gönderilmezdi.
Bizler sosyal medyada aktif bloggerlar olarak sosyal medya hesaplarımızda, varsa bloglarımızda yardım için kurulan grup, adres, telefon numarası vb. şeyleri paylaşabiliriz. Böylece oraya yardım ulaştırmak daha kolay olacak. Bizler bloggerlar olarak, aldığımız bilgilere göre yazıları güncel tutacağız. 
                              Dualarımızı eksik etmeyelim..

 Manisa Belediyesinin yardım için açtığı hesap numaralarının bilgileri

Fenerbahçe Taraftar grubu 12 numara.org sitesinin başlattığı yardım kampanyaları 
12 Numara olarak, organizasyonu başından sonuna kadar, an be an takip ederek toplanan yardımları sahiplerine ulaştıracağız.
"Soma için El Ele Yardım Organizasyonu" iki aşamadan oluşmaktadır. İlk aşamada; Kızılay İstanbul Şubesi'nin hesaplarında toplayacağımız yardımlar, ikinci aşamada Soma'ya düzenleyeceğimiz otobüs organizasyonu ile ailelerine teslim edilecektir.
Taraftarlarımızın, taraftar derneklerimizin ve tribün gruplarımızın da destek vereceği bu yardım organizasyonuna renk farketmeksizin tüm taraftarları davet ediyoruz.
BAĞIŞ YAPILACAK KIZILAY HESABI;

Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı

T.C. Akbank

şube no: 1259
hesap no: 343434

iban: TR750004601259888000343434
NOT - Ödeme yaparken açıklama kısmına mutlaka "SOMA" yazmanızı rica ediyoruz.
KAMPANYA'YA ONLINE BAĞIŞ YAPMAK İÇİN;

https://istanbulkizilay.org/inc.php?p=bagis


MAÇIN TÜM HASILATI SOMA'YA
Beşiktaş Kulübü, Spor Toto Süper Lig'de 17 Mayıs Cumartesi günü GençlerBirliği ile yapacakları karşılaşmanın hasılatını, maden faciasının yaşandığı Manisa'nın Soma ilçesindeki ihtiyaç sahiplerine bağışlama kararı aldı. Gitme imkanı olanlar maça giderek yardımcı olabiliriz.






Yorumlar

  1. Milletimizin başı sagolsun:(hassasiyetin için teşekkürler..Şimdi paylaşıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabiki çağnurcum sosyal medyada aktif bloggerlar olarak elimizden geleni yapmalıyız

      Sil
  2. Canım teşekkür ederim hemen aynısını kopyalayıp paylaşıyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirleriniz benim için önemli sevgiler