AÇELYA AKKOYUN İLE PRİL ANKARA ETKİNLİĞİNDEYİZ

Ankara'da bloggerlara yönelik etkinlikler hızla devam ediyor, geçtiğimiz günlerde yılların eskitemediği markalardan Pril bizleri marka yüzü olan Açelya Akkoyun ile bir araya getirdi.Birlikte hem güzel sohbetler ettik hemde kendi annelik ve oyunculuk deneyimleriyle ilgili merak ettiklerimizi öğrendik.

Öncelikle şunu özellikle belirtmeliyim, Pril yıllardan beri güvenilen bir marka olarak Açelya Akkoyun ile çalışmakla çok doğru bir seçim yapmış ,Açelya hanım bizlerden biri sıcak ,samimi, içten ,aileden biri gibi ; etkinlik süresince güler yüzü ,samimiyeti, sanki yıllardır tanıdığımız bir dost gibiydi, her birimizle bol bol resim çektirdi ,sohbetler etti , bu arada ekranlarda göründüğünden çok daha zayıf ve çok daha güzel olduğunu söylemeden geçmeyim.
Güzel sohbetin ardından Ankara Yenimahalle pazarında yapılan hanımlar arası bulaşık yıkama yarışmasında bloggerlar olarak hünerlerimizide gösterdik,çok keyifli ve eğlenceli bir etkinlik oldu.

Pril hakkında merak ettiklerimizide marka sorumlularından öğrendik , şu bir gerçek ki mutfaklarımızda Pril vazgeçilmez olmaya devam edecek gibi görünüyor.Tek bir damlasıyla bile kirleri yok eden formülüyle Pril her zamanki gibi biz kadınların yanında...


Bu güzel etkinlik için Med Partners'dan Müge hanıma bizleri bu güzel organizasyona davet ettiği için çok teşekkür ediyoruz.Yeniden görüşmek dileğiyle...
Ve son olarak Hamarat Hanımlar Pril İle Işıldar  :)) sevgiler ...

Yorumlar