URBAN CARE NATURAL'S SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ANKARA LANSMANI


Son zamanlarda etkinlikler lansmanlar derken bir koşturmacadır gidiyor,güzel bir etkinlik için Selen Kozmetik'ten Sevda hanım ve Selen hanımın davetiyle G.O.P. Big Chefs'te birbirinden güzel lezzetleri tadarken güleryüzü tatlı diliyle hoş sunumuyla Selen hanımdan Urban Care Natural's markası ve yeni çıkan ürünler hakkında bilgiler aldık.
Öncelikle Urban Care Natuıral's Kanada destekli Türkiye'de üretilen ürünlerden içeriklerinde paraben olmaması benim için çok önemli bir artı oldu.Yeni çıkan saç bakım ürünleri hakkında detaylı bilgiler aldık öncelikle Urban Care Natural's markasının sloganı Şehrin gerisinde kalma; bunun anlamı ise şehirli kadınların günlük yaşamında zamanla yarışır haldeyken saç bakımı için pratik kaliteli doğal ve başarılı ürünlerle harika saçlara kavuşmalarını sağlamak...
Öncelikle tüm serilerde keratin bulunuyor saçın tipine göre ise kolay kırılan saçlara özel seride Argan yağı , Aşırı yıpranmış saçlar için yoğunlaştırılmış keratin ,kuru-mat ve hacimsiz saçlar kolajen ,Dökülen ve zayıf saçlar için ise biotin ve keratin bir arada yer alıyor.
Tüm saç tipleri için Şampuan,saç kremi,sıvı saç kremi,saç serumu,saç bakım maskesinden oluşan serileri var,Bunlar hakkında daha detaylı bilgi için Urban Care Facebook sayfasını inceleyebilirsiniz.

Selen hanımın sunumunun ardından Sevdan hanım ve Selen hanım bizlerle tek tek görüşerek saç tipimiz için uygun olan seriyi belirlediler ve uygun olan seriye ait ürün grubundan hediyeler verdiler.
Hepimizin hediye paketlerine iliştirilen bu şirin notlar ayrı bir güzeldi, tabi hepimiz için saç tipimize uygun seriye ait şekerlerden vermeleride harika oldu ,resimleyemeden tükendi şekercik :)
Saçlarım boyalı ve uçları oldukça kuru ve kırılmaya meğilli olduğundan bu seriyi önerdiler, şunu söyleyebilirim şampuanı kullandığınız anda saçların dolgunlaştığını güçlendiğini hissediyorsunuz, saç kremini sürdükten sora ise saçlarda harika bir his bırakıyor.Havluyla kurulanan saçlara ise sıvı saç kremini uyguladıktan sonra normalde her duştan sonra birbirine dolaştığı için tararken bir avuç saç koparan bendeniz çok rahat ve kolaylıkla taradım.
Tüm seriyi çok sevdim, fiyatlarda böylesi kaliteli ve güzel ürünler için uygun bence sizlerde bu ürünlerden almak ve harika saçlara kavuşmak şehrin enerjisine uyum sağlamak isterseniz tüm Gratis,Watsons gibi mağazalara bu güzel ürünleri bulmanız mümkün.
Big Chef's'in eşsiz harika lezzetlerinide es geçmeyim 
ara sıcaklar lezizdi

Pizzasınıda çok sevdim






Yorumlar