AUBREY ORGANICS İLE DOĞAL GÜZELLİK

Bir biyolog olarak her zaman organik ve doğal ürünlerden tercihimi yapıyorum.Gıdalarda olduğu gibi cildimize kullandığımız her ürüne de özen göstermeliyiz.Sonuçta cildimize kullanılan her üründe gıdalar gibi kan dolaşımına geçiyor , içeriğinde zararlı ürünler bulunan bir kozmetiğin vücudumuza yaptığı etkileri belki hemen değil ama yıllar sonra görebiliyoruz.
Artık ülkemizde organik ürünlere ulaşmakta çok zor değil kozmetik sektörü de bu konuda çok gelişiyor ve pek çok kişi artık organik ürünleri tercih etmeye başladığından daha çok marka ve ürünü bulabiliyoruz.
Bugün size 40 yılı aşkın sektörde varlığını sürdüren bizlere hem organik hem doğal hem de kaliteli ürünleri ekonomik fiyatlara sunan bir markadan bahsetmek istiyorum.
Cilt bakımı ve saç ürünlerinde liderliğini devam ettiren Aubrey Organics'te renkli kozmetik ürünleri olarak ta ruj, allık ve fondöten bulunuyor.
Aubrey Organics " Neden daha faydalı olan doğal şeyler varken,sentetik bir şeyler kullanalım?" felsefesini benimsemiş tüm ürünlerinde sadece bitki ekstreleri , doğal vitaminler, uçucu bitki yağları ve bitkilerden yararlanmaktadır.İçeriklerinde zararlı hiçbir madde bulunmayan Aubrey Organics ürünlerinin tüm formüllerini markanın yaratıcısı Aubrey Hampton tarafından yapılmakta üretim ise Florida Tampa'da ki tesislerde elle yapılmaktadır.Her ürün Aubrey Organics garantisine sahip olan ürünler hayvanlar üzerinde test edilmemektedir.
Aubrey Organics ürünlerinden denediklerim şöyle ;
Saç ve kişisel bakım ürünleri
Saç ürünlerine bayıldım boyalı saçlarım olduğundan daha parlak ve bakımlı görünüyor

Nemlendiriciler
Sürüldüğünde ciltte harika bir his bırakıyor, yapış yapış değil ve cilt tarafından hemen emiliyor

 Organik Saç Spreyi
Saç spreyi normalde kullanmıyorum ama buna bayıldım maşa ile şekillenen saçlarımı harika koruyor

Aubrey Organics ürünlerinin fiyatlarına baktığımızda piyasada bulunan ve zararlı madde içeren pek çok kozmetikten daha ekonomik olduğunu görüyoruz.Peki o zaman hem ekonomik hem kaliteli hem de organik doğal ürünler varken neden pahalı ve zararlı içerikleri bulunan ürünleri alalım?
Cildiniz sizin tekrar satın alamayacağınız bir giysinizdir ve yıllar sonra pişman olmamak için cildinize kullandıklarınız önemlidir.
Aubrey Organics ürünlerini detaylı incelemek ve satın almak için buraya tık tık 
sevgiler


Yorumlar