DARPHIN STIMULSKIN PLUS ANKARA LANSMANI'NA DAVETLİYDİM

Merhaba daha önce söylediğim gibi blogumda farklı ürünlere ve konularada yer vereceğim.Beni tanıyan ve blogumu takip edenler organik ve dermokozmetik ürünlerin her zaman ilk tercihim olduğunu bilirler.
Sevgili Işıl Mumcu Tural hanımın davetiyle Darphin Ankara lansmanına katıldım , Ankara Arjantin caddesinde Cafemiz isimli çok şık bir mekanda güleryüzü tatlı sohbetiyle Işıl hanımdan cilt bakım sırlarını ,sonrasında Darphin Stimulskin Plus hakkında detaylı bilgiler öğrendik.Öncelikle dermokozmetik bir ürün olmasından ve içeriğinde Filipinlerde deniz yatağında keşfedilen Sea Emerald adı verilen özel bir bitkinin bulunmasından dolayı bir biyolog olarak hemen ilgimi çekti. Her zaman şunu söylerim gıdadan kozmetiğe evde kullandığımız deterjanlardan makyaj ürünlerine kadar doğal ve organik ürünleri tercih etmek en doğrusudur.Çünkü cildimize sürdüğümüz makyaj ve kozmetik ürünleride bir şekilde kan dolaşımına karışarak zaman içinde olumsuz etkinlerini gösterebilir. 
Darphin doğal ve dermokozmetik bir ürün , doğal ürünlerin gücü adına  bence çok güzel bir ürün StimulSkin Plus. Öncelikle şunu belirtmeliyim Darphin markasında diğer pek çok markada rastladığımız yaş gruplarına göre ürün ayrımı yok , her yaştan herkes bu ürünleri kullanabiliyor.
Ürün hafif yoğun bir yapıya sahip cildinize sürdüğünüz anda emiliyor ,yaklaşık 1 haftadır günde 1 kez sürüyorum. İlk sürüldüğünde bile cildinizin gerginleştiğini hissediyorsunuz.Darphin Stimulskin Plus ile ilgili olarak Işıl hanımın verdiği bilgilerden biri bu ürünün estetik yaptırmak istemeyenlerin 1 numaralı tercihi olduğuydu bu bilgide ürünün ne kadar güçlü olduğunu gösteren en güzel kanıt bence , sadece yetkili eczanelerde bulabileceğiniz Darphin ürünleri hakkında daha detaylı bilgi almak için buraya , Darphin ürünleri satışı yapan yetkili Eczaneleri ve Spa salonlarını öğrenmek için buraya tıklayınız.
Öncelikle böyle güzel bir ürün lansmanında yer aldığım için çok mutluyum, bunun için Işıl Mumcu Tural'a çok teşekkür ediyorum.
Yeniden görüşmek dileğiyle unutmayın cildiniz değerlidir sizde ...



Yorumlar

  1. Canım bu etkinlik sayesinde seni tanıdığıma çok sevindim bende.Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Darphin ürünlerini pek merak ediyorum, özellikle organik olmaları pek hoşuma gitti :) ilerleyen zamanlarda alabilirim gibi :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirleriniz benim için önemli sevgiler