MİRAÇELLİ CUPCAKE'TE MUTLULUK DOLU DAKİKALAR


Merhaba hafta sonu şirin mi şirin leziz mi leziz harika cupcakelerin tadımı için Miraçelli Bahçelievler şubesindeydik.Öncelikle size Miraçelliden bahsetmek isterim, Miraçelli çok tatlı bir çift tarafından ilk olarak şirketlere ,bireylere özel mutfak etkinliklerinde birbirinden güzel cupcakeler, makaronlar, çikolatalar yapmak isteyenler için Çankaya'da hizmete girmiş bir marka tüm bunların yanında baby shower,bekarlığa veda gecesi , bridal shower ve daha pek çok konuda çalışıyorlar.Detaylı incelemek isterseniz buraya tık tık 
Bu hizmetlerin yanında gelen talepler ve beğeniler üzerine cupcake işini büyütmeye karar vermiş ve adım adım çoğalan birbirinden güzel satış mekanlarına Bahçelievler'de yer alan bu şirin mekanıda eklemişler.
Bahçelievler Miraçelli'ye geldiğinizde böyle şirin şık bir mekan sizi karşılıyor.Bu kapıdan girdiğiniz anda içinize mutluluk dolduğunu hissediyorsunuz ,şık, ferah, şirin dekore edilmiş, mis gibi cupcake ve kahve kokusuyla asıl mutluluk kaynağı içeride gizlenmiş.



Birbirinden güzel çeşitleri denedik tattık hepsi birbirinden güzeldi daha kapıdan girerken içimizi saran mutluluk mekandan ayrılırken daha da artmıştı eee tabi o güzelim cup cakelerin mutluluk enerjisi verdiğini söylemeden olmaz.Peki neler mi denedik bir çok çeşit denedik ama favorilerimi sizinle paylaşayım
Çilekli Cupcake

,
Limonlu Frambuazlı Cupcake

Çeşitler saymakla bitmez hepsini denemenizi öneririm. Miraçelli CupCakelerin lezzet ustası ve bu markanın yaratıcısı Nihan hanımdan tüm ürünlerle ilgili detaylı bilgiler aldık hoş sohbetler ettik. Miraçelli Cupcakelerin en önemli özelliği evinizdeki doğallıkta olmaları üretimin hiçbir aşamasında katkı maddeleri,yapay aromalar,renklendiriciler,tatlandırıcılar ve şeker yerine glikoz kullanılmıyor.Her şey Miraçelli atölyesinde Nihan hanımın kontrolünde üretilerek beğenimize sunuluyor. Cupcakeleri sıcacık kahvenizle birlikte tadabileceğiniz gibi nişan düğün gibi davetler içinde toplu sipariş vererek mutlu günlerinizde bu muhteşem lezzetleri sevdiklerinize sunabilirsiniz.
Bloggerlar Ebrunun mutfagindan Ebru , Şeker pastasia Asiye Hanım, Canlı mutfak Sibel ve Ankara etkinlik Ayşegül bu güzel leziz şirin cupcakelerin lezzetini test edip onayladık mutlaka deneyiniz,Yolunuz Bahçelievlere düştüğünde uğramadan geçmeyiniz zaten bir kez denedikten sonra vazgeçemeyeceksiniz. 
Harika bir hafta sonu geçirdik, bol sohbetli bol keyifli ve mutluluk dolu bu güzel gün için Miraçelli marka kurucuları Sinan bey ve Nihan hanıma bu nazik davetleri için , Miraçelli Bahçelievler şubesi işletmecilerine böyle şirin bir mekanı Bahçelievlere kazandırdıkları için kendim ve blogger arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum.
Eğer sizde bu güzel cupcakeleri denemek mutluluk dolu dakikalar geçirmek isterseniz
7.Cadde 70.Sokak No : 17 / A    
ANKARA
Telefon : 212 11 66








Yorumlar

  1. Bu keyifli günü ve cupcakeleri kaçırmışız Ebrucum,
    Cupcakeler gerçekten çok şık görünüyorlar, özellikle frambuazlının lezzetini merak ettim :) Selamlar...

    YanıtlaSil
  2. Limonlu frambuazlı Cupcake fikri harika! :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirleriniz benim için önemli sevgiler