MALZEMELER
1 PAKET İSTENİLEN ÇEŞİT MAKARNA
200 GRAM KIYMA
1 ORTA BOY SOĞAN
2-3 SİVRİ BİBER
2-3 KIRMIZI ETLİ BİBER
1 YEMEK KAŞIĞI BİBER SALÇASI
3 YEMEK KAŞIĞI KADAR SIVI YAĞ
TUZ , KARABİBER
1 KASE YOĞURT
4-5 DİŞ SARIMSAK
YAPILIŞI
MAKARNAYI YAĞLI VE TUZLU SUDA HAŞLIYORUZ.SUYUNU SÜZDÜKTEN SONRA SERVİS KABINA ALIYORUZ.TAVAMIZDA KIYMAYI , İNCE KIYILMIŞ SOĞANI , BİBERLERİ,SALÇAYI VE BAHARATLARI TEREYAĞI İLE AZ SU EKLEYEREK KAVURUYORUZ.
SERVİS KABINDAKİ MAKARNAMIZIN ÜZERİNE ÖNCE SARIMSAKLI YOĞURDU ARDINDAN HAZIRLADIĞIMIZ KIYMALI SOSU DÖKÜP SERVİS EDİYORUZ.
AFİYET OLSUN SEVGİLER
bayılırım makarnaya, hele böylesi nefis olmuş.
YanıtlaSil