YAZ KIŞ BALIK TÜKETEN BİRİSİ OLARAK SEZONUN AÇILMASINDAN ÇOK BALIK ÇEŞİTLİLİĞİNİN ARTMASINA SEVİNDİM.IZGARADA YAPMAK İÇİN GÜZELİM USKUMRULARI ALMADAN DURAMADIM TABİ ASLINDA BOL YEŞİL SALATA EŞLİĞİNDE SUNMUŞTUM BALIKLARI AMA BU GÜZELLİĞİ BİR AN ÖNCE YEMEK İÇİN HIZLI RESİM ÇEKEYİM DERKEN TABAĞA KOYMAYI UNUTMUŞUM :)
MALZEMELER
1 KİLO USKUMRU
SIVI YAĞ
TUZ , KARA BİBER , KEKİK
IZGARA VEYE TEFLON TAVA
YAPILIŞI
BALIKLAR GÜZELCE YIKANIP YAĞ VE BAHARATLAR İLE HAZIRLADIĞIMIZ KARIŞIMA BULANIR.İÇLERİNİN İYİCE PİŞMESİ İÇİN KESKİN BİR BIÇAK YARDIMIYLA ÇİZİK ATILIR.
IZGARADA 10 DAKİKA BİR TARAFI 5 DAKİKA DİĞER TARAFI PİŞİRİLİP BOL YEŞİL SALATA İLE SERVİS EDİLİR
AFİYET OLSUN SEVGİLER
oo biz daha açamadık sezonu, valla harika görünüyor, afiyet olsun.
YanıtlaSil