Ana içeriğe atla
MUTFAKTA İŞİNİZE YARAYACAK PRATİK BİLGİLER
- UN İLE YAPILAN KEK , KURABİYE ,PASTAYA BİRAZ LİMON SUYU EKLERSENİZ HAMURUN KABARMASINI SAĞLARSINIZ.
- HAMUR İŞİ YAPARKEN GÜZEL AÇABİLMEK İÇİN ÜZERİNİ NEMLİ BİR BEZLE ÖRTÜP YARIM SAAT DİNLENDİRİN.
- FASÜLYE ,NOHUT ,MERCİMEK GİBİ BAKLİYATLARI BÖCEKLENMEKTEN KORUMAK İÇİN KAVANOZLARI SIK SIK HAVALANDIRIN.
- FIRINDA TAVUK YAPARKEN ÜZERİNİN KIZARMASI İÇİN YOĞURT, SALÇA,YAĞ VE BAHARATLARDAN OLUŞAN SOSA 1 YEMEK KAŞIĞI BAL EKLEYİN
- ET PİŞİRİRKEN SERT OLMASINDAN ŞİKAYETÇİYSENİZ PİŞME SUYUNA BİRAZ LİMON SIKMAYI DENEYİN
- KURU BÖRÜLCE HAŞLARKEN KARARMAMASI İÇİN HAŞLAMA SUYUNA YARIM LİMON KOYUN
- IZGARA KIZARTMA KÖFTE YAPARKEN İÇERİSİNE EKLENEN MAYDANOZ YANAR BUNUN İÇİN MAYDANOZU İÇERİSİNE KOYMAK YERİNE KIZARTTIKTAN SONRA ÜZERİNE KIYILMIŞ MAYDANOZLA SÜSLEME YAPABİLİRSİNİZ
- PATATES SALATASI YAPARKEN PATATESLERİN KABUKLARINI SOYUP KÜP KÜP DOĞRAYARAK TUZLU SOĞUK SUDA HAŞLARSANIZ HEM ÇABUK HAŞLANIR HEMDE ŞEKİLLERİ BOZULMAZ
Merhabalar;
YanıtlaSilBlogunu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım.
98. takipçin benim.
Bana da gelirsen sevinirim :)
Mutlu Bayramlar
Sevgiler
http://whiteglaze.blogspot.com
Merhabalar;
YanıtlaSilBlogunu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım.
98. takipçin benim.
Bana da gelirsen sevinirim :)
Mutlu Bayramlar
Sevgiler
http://whiteglaze.blogspot.com