HAVALAR GİDEREK ISINMAYA VE YAZ YÜZÜNÜ GÖSTERMEYE BAŞLADI VE SOFRALARDA HAFİF, PRATİK VE SAĞLIKLI LEZZETLERDE YERİNİ ALMAYA BAŞLADI BİR BALIK SEVER OLARAK TERCİHİM SOMON IZGARA OLDU GELELİM YAPILIŞA
MALZEMELER
1 KİLO SOMON BALIĞI(FİLETO HALİNDE 6 PARÇA)
TUZ , KARABİBER, PUL BİBER, KEKİK
SIVI YAĞ
YAPILIŞI
SIVI YAĞ VE BAHARATLAR GÜZELCE HARMANLANIR, FİLETO BALIKLAR HAZIRLANAN KARIŞIMA İYİCE BULANARAK YAĞSIZ TEFLON TAVADA ÖNCE DERİLİ TARAF ALTTA KALACAK ŞEKİLDE IZGARADA KIZARTILIR.
MEVSİM SALATASI İLE SERVİS YAPILIR , ESKİDEN BALIĞI BOL LİMONLU YERDİM AMA FARKETTİM Kİ LİMON BALIĞIN TADINI KESİYOR O NEDENLE LİMONSUZ OLARAK TÜKETMENİZİ TAVSİYE EDERİM.
AFİYET OLSUN
SEVGİLER
Elinize sağlık balık severim ama somonu henüz denemedim...
YanıtlaSilBloğunuzu izlemeye aldım benim bloğumada beklerim mutlu hafta sonu dilerim...
Ellerine sağlık somunu çok severim çok lezzetli görünüyor sevgiler...
YanıtlaSilSomon hem lezzetli hem de çok faydalı bir balık.Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilCanım ellerine sağlık somona bayılı
YanıtlaSilrım çok leziz olmuş,sevgiler...
Merhabalar,
YanıtlaSilEllerine sağlık canım çok lezzetli görünüyor. Bloğunu severek takip ediyorum. Bana da beklerim. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgiler,