TAZE FASÜLYEYİ BU MEVSİMDE NEREDEN BULDUM DERSENİZ YAZDAN DOĞRAYIP HİÇ BİR İŞLEM YAPMADAN BUZLUĞA ATMIŞTIM, LEZZETİ GAYET GÜZEL OLUYOR YAZIN YAPMANIZI ÖNERİRİM
MALZEMELER
1 KİLO AYIKLANMIŞ TAZE FASÜLYE
250 GRAM KIYMA
SIVI YAĞ
1 ORTA BOY SOĞAN
2 YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
TUZ , KARABİBER , PULBİBER
YAPILIŞI
YAĞ , SALÇA VE SOĞANI AZ SU EKLEYEREK BİRAZ PİŞİRDİKTEN SONRA FASÜLYELERİ VE BAHARATLARI EKLEYİP YÜZLEYECEK KADAR KAYNAR SU DÖKÜP PİŞMEYE BIRAKIYORUZ.DÜDÜKLÜ TENCERE KULLANMAYI SEVMEDİĞİMDEN TENCEREDE PİŞİRDİM.
AFİYET OLSUN SEVGİLER
taze fasulyeler çıksada bol bol yapsak :)
YanıtlaSilBayılıyorum taze fasulyeye. Çok güzel olmuş ellerine sağlık:)
YanıtlaSil