TAVUK YEMEKLERİ HEM PRATİK HEM DE ÇEŞİT ÇEŞİT YEMEKLER YAPABİLİYORSUNUZ. BU SEFER FIRINDA TAVUK KANADI YAPTIM HEM LEZZETLİ HEM DE ÇOK PRATİK OLDU.ÇOK KOLAY BİR YEMEK OLSADA ACİL GELEN MİSAFİRLER İÇİN GÜZEL BİR ALTERNATİF PİŞMES SÜRESİ BAGET PİRZOLAYA GÖRE DAHA KISA OLDUĞUNDAN NE YEMEK YAPSAM DİYE DÜŞÜNENLER İÇİNDE PRATİK BİR TARİF
MALZEMELER
1 KİLO KADAR TAVUK KANAT
SIVI YAĞ
İSTEĞE GÖRE BAHARATLAR(BEN KEKİK , PUL BİBER , KARABİBER , TUZ KULLANDIM)
YAPILIŞI
TAVUK KANATLAR SIVI YAĞ VE BAHARATLARDAN OLUŞAN SOSA İYİCE BULANARAK YAĞLI KAĞIT SERİLİ FIRIN TEPSİSİNE KONUR.180 DERECE ÖNCEDEN ISITILMIŞ FIRINDA YAKLAŞIK 25-35 DAKİKA PİŞİRİLİR.PİLAV İLE BİRLİKTE SERVİS YAPILIR.
AFİYET OLSUN SEVGİLER
harika görünüyor ellerine sağlık yarın denicem :)sevgiler
YanıtlaSilfırında olması çok güzel hem daha sağlıklı hem hafif ellerine sağlık :)
YanıtlaSilCanım çok sık yaparım soya sosu kulla
YanıtlaSilnıyorsan tavukta mutlaka dene derim.
Ellerine sağlık,sevgiler...
teşekkürler Deryacım soya GDOlu bir ürün olduğundan kullanmıyorum çok zararlı
YanıtlaSil