RENGARENK SALATA

MALZEMELER
4 ADET PATATES
2 ADET ÇARLİSTON BİBER
7-8 DAL MAYDANOZ
4-5 DAL DEREOTU
2 ADET TAZE SOĞAN
2 ADET HAVUÇ
1 KASE RENDELENMİŞ MOR LAHANA
1 LİMON SUYU
TUZ
3 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİNYAĞI

YAPILIŞI
PATATESLERİ TUZLU SUDA HAŞLIYORUZ. BİR KAPTA HAVUCLARI RENDELİYORUZ . DİGER KAPTA DOGRANMIŞ DEREOTU,MAYDANOZ,BİBER,TAZE SOGANI KARIŞTIRIYORUZ. BİR KABADA RENDELENMİŞ MOR LAHANAYI KOYUYORUZ .
HAŞLANAN PATATESI 3 ESİT MİKTARA AYIRIP HER BİR KABA KOYUYORUZ . VE HAVUCLA PATATESI-MOR LAHANA ILE PATATESI-YEŞİLLİKLERLE PATATESİ KARIŞTIRIP ÜZERLERİNE ZEYTİNYAĞI , LİMON SUYU VE TUZ EKLEYİP YOĞURUYORUZ.
BUYUKCE CUKUR BIR KAP ALARAK İÇİNE STREC FİLM SERİYORUZ. EN ALTA HAVUCLU KARISIMI ONUN UZERINE MOR LAHANA KARISIMINI EN USTE YESİLLİKLİ OLAN KARISIMI KOYUP BASTIRIYORUZ . DAHA SONRA DUZ BIR TABAGA TERS CEVIRIP DEREOTU ILE SUSLEYEREK SERVIS YAPIYORUZ.
COK KOLAY VE LEZZETLI YORUMLARI BEKLIYORUM
AFIYET OLSUN SEVGILER











Yorumlar