MALZEMELER
300 GRAM YOĞURT
7-8 DİŞ SARMISAK
YARIM DEMET DEREOTU
ORTA BOY MOR LAHANANIN YARISI
YAPILIŞI
SARMISAKLI YOĞURT YAPIYORUZ . ARDINDAN RENDELENMİŞ MOR LAHANA VE İNCE KIYILMIŞ DEREOTUNU VE BİR MİKTAR TUZU EKLEYİP GÜZELCE KARIŞTIRIYORUZ. SERVİS TABAĞINA ALIP DEREOTUYLA SÜSLEDİKTEN SONRA SERVİS YAPIYORUZ .
SUPER BİR LEZZET ET YEMEKLERININ YANINA HARIKA OLUYOR MEZE GIBI LEZZETLI AYNI ZAMANDA DİYET YAPANLAR İÇİNDE UYGUN SAĞLIKLI BİR LEZZET MUTLAKA DENEYİN SEVGILER
YORUMLARI BEKLIYORUM :-)
Deneyip yorumumu sonra yazmayi düşünmüştüm ama dayanamadım :)
YanıtlaSilGüzel görünüyor ellerine sağlık
teşekkürler pınarcım denemeni öneririm hem pratik hem kolay ister et tavuk yemekleri yanına istersen çay keyfinde tüketilebilir
YanıtlaSil