TAVUK ŞİŞ VE KAŞARLI MANTAR


MALZEMELER
2 ADET TAVUK GÖĞÜS ETİ
8-10 ADET MANTAR
20 ADET ÇÖP ŞİŞ
YARIM KASE RENDE KAŞAR
SIVIYAĞ,KÖRİ,KIRMIZIBİBER,KEKİK,KARABİBER,TUZ

YAPILIŞI
TAVUKLAR MİNİK KÜPLER HALİNDE DOĞRANARAK YAĞ VE BAHARAT KARIŞIMINDA BEKLETİLİR.DAHA SONRA ÇÖP ŞİŞE DİZİLEREK YAĞSIZ IZGARA TAVASINDA PİŞİRİLİR.DİĞER TARAFTA MANTARLARI SAPLARI KOPARILARAK ÇANAKLAR HALİNDE TAVAYA DİZİLİR.HER MANTARA YARIM ÇAY KAŞIĞI KADAR TEREYAĞI KONULUP MANTARLARIN ÜZERİNE TUZ,KARABİBER,KEKİK,PULBİBER SERPİLİR.AĞZI KAPALI HALDE PİŞİRİLİR.OCAKTAN ALMADAN ÖNCE ÜZERLERİNE RENDE KAŞAR SERPİLEREK TAVUK ŞİŞLE BERABER SERVİS YAPILIR
YORUMLARI BEKLİYORUM SEVGİLER

Yorumlar