NEFİS DEMET İLE NEFİS LEZZETLER WORKSHOP

Merhabalar geçtiğimiz günlerde harika bir etkinlikte sevdiğim blogger dostlarla bir araya geldim.Sevgili Nilgün'ün daveti ve organizasyonuyla keyifli bir gün geçirdik neler mi yaptık gelin birlikte bakalım;
Özel günlerde sevdiklerimiz için harika hediyeler alabileceğimiz Nefis Demet Ankara şubesinde bir workshop yaptık, kendimiz için harika leziz sepetler hazırladık.
Sizlerde benim gibi klasik hediyelerden sıkıldıysanız ve tatlı bir hediye arıyorsanız nefis Demet tam size göre :)
Firma genel müdürü Mahmut Atar bizlere firmanın hem sektörel anlamdaki hem de içerik anlamındaki gelişmeleri hakkında bilgiler verdi.
Kişiye özel hediyelerin günümüzde ayrı bir önem kazandığını düşünürsek klasik hediyeler yerine böyle hoş dizayn edilmiş sepetlerin sevdiklerinizin yüzünde ayrı bir gülümseme yaratacağına eminim.Nefis kekler, taze ve günlük seçilen leziz meyveler harika çikolata ile bir araya gelince enfes bir görsel şölen ortaya çıkıyor.



Bu güzelliklere kim hayır diyebilir ki ; sevgilinize beklemediği bir anda yapabileceğiniz hoş sürprizlerde ,çiçek giremeyen hastane odalarına gönderebileceğiniz sağlıklı ve leziz hediyelerde ,doğum günleri için aradığınız özel hediyelerde ,sizin için en özel insanlar için aradığınız hoş hediyelerde Nefis Demet her daim yanınızda :) Üstelik çok kısa sürede hediyeleriniz yerine teslim ediliyor.
Nefis Demet çeşitli ve değişik ürün yelpazesiyle de her damak tadına hitap ediyor isteyenler kek sepetleri,isteyenler truffle sepeti isteyenler meyve sepeti ve daha pek çok çeşit arasından tercihini yapabilir.
Bu güzel hediyeleri www.nefisdemet.com adresinden inceleyebilir ,sipariş verebilirsiniz,Türkiye genelindeki 9 şubesiyle sipariş alan Nefis demet alanında uzman ustalar ve dağıtım personeliyle özel günlerinde tüketicilerin yanında ve her geçen gün eklenen yeni şubeleriyle tüm Türkiye'ye hizmet vermek adına büyümeye devam ediyor. 
Ayrıca kurumsal hediyeler içinde hizmet sunan firmada bu anlamda da oldukça iyi bir ürün yelpazesi var.
Firma hakkında verdiğim bilgilerden sonra sizi workshoptan karelerle baş başa bırakıyor bizleri davet eden Nilgün Özen Aydın'a ve firma Genel müdürü Mahmut Atar Bey'e çok teşekkür ediyorum.



Yorumlar

Yorum Gönder

Fikirleriniz benim için önemli sevgiler