LİMAK AMBASSADORE CHIVA SPA MERKEZİNDEYDİK

Merhabalar ; geçtiğimiz günlerde Limak Ambassadore daveti ve Elif'in organizasyonuyla kendimizi şımartmak rahatlamak stres ve yorgunluğumuzu atmak adına Limak Ambassadore bünyesinde bulunan Chiva Spa merkezindeydik.Öncelikle ufakta olsa otelden bahsedeyim sonrasında spa amerkezinin detayları hakkında bilgi vereceğim ; butik bir otel olarak hizmet veren Limak Ambassadore'de kaliteden ödün verilmiyor iş toplantıları düğünler gibi çeşitli organizasyonlar içinde harika salonları bulunuyor.
Gelelim Spa merkezine ;
Chiva spa merkezinde sizin istediğiniz doğrultuda uygulamalardan yararlanabiliyorsunuz,masaj,hamam,sauna,buhar odası gibi hizmetler bulunuyor. Gerekli malzemeleri yanınızda taşımanıza gerek yok gerek hamam gerekse masaj için gerekli bornoz,peştemal terlik şampuan sabun gibi ürünler var.
Masaj özel eğitimli fizyoterapistler tarafından yapılıyor bizlere uygulanan masaj yaklaşık 45 dakika süren ve özel aromatik doğal yağlarla yapılan bir masajdı günün hatta ayların yorgunluğunu atmaya birebir ayda bir kez olsun yaptırmak gerek. İsterseniz karayiplerdeki özel bitkilerden elde edilen cilt bakım ürünleriyle de bakım uygulamaları yaptırmanız mümkün.
Masaj sonrası için dinlenme salonunda ise her şey düşünülmüş;

Meyveler ve mistik çaylar ile masaj  ve hamam sonrası dinlenirken 1 gün olsun kendinize zaman ayırmanın keyfini yaşıyorsunuz.

Küçük Hamam

Hamam için masaj sonrası tercihimizi hamamdan yana kullandık, Spa merkezinde 2 adet hamam bulunuyor birisi daha büyük diğeri ise daha küçük bir hamam büyük lan gelin hamamı gibi organizasyonlar için ideal üstelik gelin hamamı için merkezin sunduğu özel indirim paketleri bulunuyor.
Büyük Hamam

Ayrıca Spa merkezinde tüm uygulamalar için aylık yıllık üyelik paketleride mevcut böylelikle uygun fiyatla stresinizden arınıp kendinize keyifli zaman ayırabilirsiniz.Detaylı incelemek ve bilgi almak isterseniz buraya tık tık

Limak Ambassadore otel yetkililerine, Spa merkezi çalışanlarına ve sevgili Elif'e bu güzel organizasyon için çok teşekkür ederim,yeni organizasyonlarda görüşmek dileğiyle 
sevgiler





Yorumlar