Zaful

15 Temmuz 2013 Pazartesi

HİNDİ ÇÖP ŞİŞ


YENİ BİR IZGARA ALDIM ÜSTÜ KAPALI HEM MANGAL GİBİ HARİKA LEZZETLİ OLUYOR HEM ÇOK KISA SÜREDE PİŞİRİYOR HEMDE ÜSTÜ KAPALI OLDUĞUNDAN PİŞEN ET,TAVUK,BİBER KURUMUYOR.HİNDİ ETİ TAVUKTAN ÇOK DAHA LEZZETLİ VE GÜZEL BİR BESİN O NEDENLE ÇÖP ŞİŞ DENEMESİNİ HİNİ İLE YAPMAK İSTEDİM.YAPILIŞI SADECE 15 DAKİKA SÜRÜYOR LEZZET İSE ANLATILMAZ YAŞANIR

MALZEMELER
1 KİLO HİNDİ KUŞBAŞI(GÖĞÜS VEYA BUT)
SIVI YAĞ
TUZ , KARABİBER
10-15 ADET ÇÖP ŞİŞ
KEKİK VE PUL BİBER EKLENEBİLİR AMA IZGARADA GENELDE YANIYORLAR VE LEZZETİ BOZUYORLAR O NEDENLE EKLEMEDİM İSTERSENİZ PİŞTİKTEN SONRA ÜZERİNE SERPEBİLİRSİNİZ.
YAPILIŞI
KUŞBAŞI HİNDİ ETİNİ ÇÖP ŞİŞLERE TAKIYORUZ. SIVI YAĞ , TUZ , KARABİBERDEN OLUŞAN KARIŞIMA GÜZELCE BULADIKTAN SONRA IZGARADA 15 DAKİKA PİŞİRİYORUZ IZGARAYI ÖNCEDEN ISITMANIZA GEREK YOK.BULGUR PİLAVI VE SALATA İLE SERVİS EDİP YANINA BUZ GİBİ BİR BARDAK AYRAN İLE SUNUYORUZ
AFİYET OLSUN SEVGİLER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fikirleriniz benim için önemli sevgiler

ZAFUL