Zaful

1 Mayıs 2013 Çarşamba

FIRIN POŞETİNDE HİNDİ PİRZOLA

MERHABA BİLDİĞİNİZ GİBİ HİNDİ ETİ HEM LEZZETLİ HEM SAĞLIKLI HEM DE BESİN DEĞERİ OLARAK KIRMIZI ETE YAKIN BİR ET O NEDENLE YEMEKLERDE KULLANMANIZI ÖNERİRİM.ÇOK PRATİK VE LEZZETLİ BİR TARİF İLE KARŞINIZDAYIM.
MALZEMELER
6 ADET HİNDİ PİRZOLA
SIVI YAĞ
TUZ, KARABİBER, PUL BİBER,KEKİK
FIRIN POŞETİ
YAPILIŞI
HİNDİ PİRZOLALAR FIRIN POŞETİNE KONULUR VE ÜZERİNE YAĞ İLE BAHARATLAR GEZDİRİLİR(YOĞURTTA KULLANILABİLİR AMA BEN BÖYLE DAHA ÇOK SEVİYORUM).POŞETİN AĞZI BAĞLANIP 2-3 YERDEN DELİNEREK FIRIN TEPSİSİ İLE ÖNCEDEN ISITILMIŞ 200 DERECELİK FIRINDA 30-40 DAKİKA PİŞİRİLİR.
KİRAZ DOMATESLER İLE SÜSLENEREK SERVİS EDİLİR.
AFİYET OLSUN SEVGİLER

1 yorum:

  1. Canım ellerine sağlık çok lezzetli görünüyor sevgiler...

    YanıtlaSil

Fikirleriniz benim için önemli sevgiler

ZAFUL