24 Nisan 2013 Çarşamba

SEMİZOTLU BULGUR SALATASI

MERHABA SEMİZOTU HEM LEZZETLİ HEM DE BESİN DEĞERİ ÇOK YÜKSEK OLAN BİR BİTKİ BENDE HEMEN HER YEMEKTE KULLANIYORUM BULGURLA DENEDİM ÇOK YAKIŞTI DENEMENİZİ ÖNERİRİM
MALZEMELER
2 SU BARDAĞI İNCE BULGUR
7-8 ADET TAZE SOĞAN
1,5 YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
1 YEMEK KAŞIĞI DOLUSU PUL BİBER
TUZ , KARABİBER
SIVI YAĞ
YARIM DEMET SEMİZOTU
1,5 LİMON SUYU

YAPILIŞI BULGURLAR KAYNAR SU İLE ISLATILIP BEKLETİLİR.DİĞER TARAFTA SALÇA VE DİĞER MALZEMELER GÜZELCE HARMANLANIR.YUMUŞAYAN BULGURLAR KARIŞIMA EKLENİP GÜZELCE KARIŞTIRILIR VE SERVİS TABAĞINA ALINIR.ET BALIK TAVUK YEMEKLERİNİN YANINA SALATA OLARAK TÜKETEBİLECEĞİNİZ GİBİ ÇAY SAATLERİNDEDE VAZGEÇEMEYECEĞİNİZ BİR LEZZET OLACAĞINA EMİNİM 
AFİYET OLSUN SEVGİLER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fikirleriniz benim için önemli sevgiler

ZAFUL