7 Mart 2013 Perşembe

ÇITIR TAVUK

PATATES CİPSİNİ TAVUKLA BULUŞTURAN GÜZEL BİR LEZZET 
MALZEMELER
6 ADET TAVUK BAGET
1 KÜÇÜK PAKET PATATES CİPSİ
TUZ , KARABİBER , PUL BİBER 
SIVI YAĞ

YAPILIŞI
TAVUK BAGETLERİN DERİLERİ ALINIR.TUZ , KARABİBER VE PUL BİBER İLE LEZZETLENDİRİLEN SIVI YAĞ İLE GÜZELCE OVULUR.
ELİMİZLE KÜÇÜK PARÇALARA AYIRDIĞIMIZ CİPSLE ÜZERİNE KAPLANARAK YAĞLI KAĞIT SERİLİ FIRIN TEPSİSİNE YERLEŞTİRİLEREK 200 DERECEDE 30 DAKİKA KADAR PİŞİRİLİR.(BAGETLERİ CİPSLE KAPLAMADAN ÖNCE YAĞ YERİNE ÇIRPILMIŞ YUMURTA VEYA YOĞURT VE SALÇADAN OLUŞAN SOSA BATIRABİLİRSİNİZ AMA BEN SADE TERCİH ETTİM)
PİLAV İLE BİRLİKTE SERVİS YAPIYORUZ.
AFİYET OLSUN SEVGİLER

2 yorum:

  1. Çok severim çıtır tavuğu:)
    Pilavla birlikte ne muhteşem bir ikili
    Ellerinize sağlık
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Hımm Ebrucum şu reklamlarda ki terbiyeli tavuk gibi olmuş ellerine sağlık...
    8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun sevgilerimle...

    YanıtlaSil

Fikirleriniz benim için önemli sevgiler

ZAFUL