Zaful

2 Ocak 2010 Cumartesi

PASTIRMALI KURU FASÜLYE


MALZEMELER
2 SU BARDAĞI KURU FASÜLYE
1 ORTA BOY SOĞAN
1 YEMEK KAŞIĞI DOMATES , 1 YEMEK KAŞIĞI BİBER SALÇASI
6-7 YAPRAK PASTIRMA
TUZ,KARABİBER,PULBİBER,SIVIYAĞ

YAPILIŞI
FASÜLYELERİ PİŞMEYE YAKIN HALE GELENE KADAR HAŞLADIKTAN SONRA BİR TENCEREYE SIVIYAĞI ALIYORUZ. İNCE KIYILMIŞ SOĞANLARI EKLEYİP BİRAZ SOTELEDİKTEN SONRA SALÇAYI , HAŞLANMIŞ FASÜLYEYİ , DOĞRADIĞIMIZ PASTIRMALARI EKLİYORUZ. İSTEĞE GÖRE TUZ , KARABİBER , PULBİBER KOYUP ÜZERİNİ KAPLAYACAK KADAR SICAK SU EKLEYİP PİŞMEYE BIRAKIYORUZ. ARA ARA KONTROL EDİP SUYU AZALDIYSA SU EKLİYORUZ .PİLAVLA BİRLİKTE SERVİS YAPIYORUZ.BİRDE TURŞU VARSA MİS GİBİ OLUR
AFİYET OLSUN SEVGİLER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fikirleriniz benim için önemli sevgiler

ZAFUL