4 Eylül 2009 Cuma

ŞİPŞAK PASTASI


ASLINDA ÇOK PRATİK VE HERKESİN BİLDİĞİ BİR TARİF VE BİZDE ÇOK SEVİYORUZ HEMDE AKŞAMA İFTARA MİSAFİRLERİM VAR HAFİF VE LEZZETLİ BİR TATLI YAPMAK İSTEDİM VE BUNU YAPTIM SADECE 20 DAKİKANIZI AYIRIN

MALZEMELER
1250 ML SÜT
1 PAKET DR OETKER MUZLU PUDİNG
1 PAKET DR OETKER SUPANGLE
HİNDİSTAN CEVİZİ
2 PAKET KARE BİSKÜVİ

YAPILIŞI
ÖNCE MUZLU PUDİNG ÜZERİNDEKİ TARİFE GÖRE PİŞİRİLİR. BÜYÜK BİR KARE BORCAMA 1 KAT BİSKÜVİ DİZİLEREK ÜZERİ PUDİNGLE KAPLANIR VE ÜZERİNE TEKRAR BİSKÜVİ KONULUR.AYNI İŞLEM İKİNCİ KATA TEKRARLANIR.DAHA SONRA SUPANGLE PİŞİRİLİP
BİSKÜVİLERİN ÜZERİNE DÖKÜLÜR. BU İŞLEMDE İKİ KEZ TEKRARLANIR .EN SON ÜZERİ HİNDİSTAN CEVİZİ İLE SÜSLENEREK BUZDOLABINDA SOĞUMAYA BIRAKILIR.DİLİMLENEREK SERVİS YAPILIR
AFİYET OLSUN SEVGİLER

2 yorum:

  1. VALLA ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR ELLERİNE SAGLIK

    YanıtlaSil
  2. pratik ve leziz
    ellerinize sağlık
    mutlu haftalar

    YanıtlaSil

Fikirleriniz benim için önemli sevgiler

ZAFUL