BLOGGERLAR PASTANNECİM'DE

Merhaba , bloggerlar için pek çok etkinlik düzenleniyor ben de düşündüm ki soframıza gelen ürünlerin yapılışlarını izlemek ve bunları takipçilerimizle çevremizle paylaşmak keyifli olur ve bunan yola çıkarak fabrika gezisi yapsak nasıl olur dedim ve Erciyes Börek bünyesinde yer alan  Pastannecim ile görüştüm, onlarda sağolsunlar bizleri ağırlamayı kabul edip imalathanelerini bize açtılar.
Hijyen kuralları gereği kıyafetlerimizi giyip hazırlandık, aslında sadece nasıl yapıldığı görüp dolaşıp çıkacağımızı sanıyorduk ama işler sandığımızdan çok daha keyifli bir hal aldı.Bizlerin enerjisini merakını gören ustamız haydi bakalım madem merak ediyorsunuz kendi pastalarınızı kendiniz yapın deyince tezgahın başında yumurta kırarken bulduk kendimizi :)
Kırılan yumurtalar diğer malzemeler ile birlikte miksere alındı ve yaklaşık 5 dakikalık bir karıştırma sürecinden sonra pandispanya hamurları hazır hale geldi.Gördüğünüz gibi çok açık renkli nerdeyse beyaz denilebilecek renkte kek hamurları ortaya çıktı.

Fırında pişmeye bırakılan pandispanyalar piştiğinde adeta sünger gibi harika bir görüntüdeydi. Tabi bunların pişmesini beklemeden daha önce pişmiş olan pandispanyaları pasta haline getirmek için çalışmalara başladık, şefimizin destekleriyle hepimiz kendi pastamızı hazırlarken hem çok eğlendik hem de çok keyif aldık.
İmalathane gezisi diye geldiğimiz pastannecimde mini bir pasta workshop'u yapmış olduk.
Bendenizin organizasyonuyla Pastannecim imalathanesinde harika , keyifli bir gün geçirdik.Ürünlerin hepsi özel olarak yapılıyor kullanılan malzemeler kaliteli markalar ve en önemlisi hazır kek un vb kullanımı yapılmıyor. Evinizde yaptığınız gibi doğal şekilde yapılan pastalar her gün taze olarak bayilere gönderiliyor. İmalathane 3 vardiya halinde çalışıyor ve çalışanlar işlerini severek yapıyorlar.Bu durumda ürünlerin lezzetine lezzet katıyor.
Davetimi kabul edip gelen blogger arkadaşlarıma ve Pastannecim çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.Yeniden güzel etkinliklerde buluşabilmek dileğiyle...
















Yorumlar

  1. ne güzel bir etkinlik olmuş sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler gezi planlamisti ama eglenceli bir workshop oldu cok eglendik☺

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler keyifli oldu gercekten gezi diye planlamistim ama workshopa dondu cok guzeldi

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirleriniz benim için önemli sevgiler