ZAMANE KAHVESİ VE ÇİKOLATAKOLİK

Merhaba geçtiğimiz günlerde sevgili Ayşegül(www.ankaraetkinlik.com) ve Sevgi'nin(sevgiylegeziyorum.blogspot.com) davetiyle Ankaralı bloggerlar olarak Zamane Kahvesinde tatlımı tatlımı lezizmi leziz bir etkinlikte güzel bir pazar günü geçirdik.
Zamane Kahvesi'nin harika lezzetlerinden oluşan enfes bir kahvaltı sofrası kuruldu,
Bu harika menünün ardından günün etkinliğindeydi sıra çikolatakolik :)
Çikolata severler için muhteşem hazırlanmış enfes çikolatalı lezzetler bizleri bekliyordu; Çikolatalı pastalar, ekler pastalar, beyoğlu çikolatası,sıcak çikolata,çikolata çeşmesi gibi bir çok çeşitten oluşan açık büfe sunumlar çikolataseverler için hazırlanmıştı.

 Merak edenler için Zamane kahvesi bu güzel organizasyonu her ay ayda 1 kez yapmayı planlıyor kişi başı ücret 25 TL olarak belirlenmiş kaliteli ve lezzetli böyle bir açık büfe için uygun bir ücret olduğunu söyleyebilirim.
Böyle organizasyonların en güzel yanı hem yeni lezzetler yeni mekanlar tanırken hem de güzel dostlarla bir araya gelmek :)



Bu güzel organizasyon için öncelikle Zamane Kahvesi çalışanlarına ve davet için Ayşegül ve Sevgi'ye teşekkür ediyorum,yeniden güzel organizasyonlarda bir araya gelmek dileğiyle...
Sevgiler


Yorumlar