ANKARALI BLOGGERLAR 9.FAİRY YEMEK ŞENLİĞİNDE

Tüketicilerin yaşamlarını kolaylaştıran P&G ailesinin markaları arasında bulunan Fairy ; 9.yemek şenliği için Ankara'da keyifli bir şenliğe imza attı. Etkinlik öncesinde Ankaralı Bloggerlar Berna Laçin ve Fairy marka yetkilileriyle güzel bir yemek organizasyonunda bir araya geldik. 

Crowne Plaza Otel Roof Restoranda gerçekleşen yemekte bloggerlar olarak Berna Laçin ile sanattan spora annelikten tiyatroya pek çok konuda keyifli bir sohbet yaptık.

                                    Yemeğin ardından bir selfie yapmasak olmadı değil mi :) 

Ardından sohbetimize 9.Fairy Yemek Şenliği kapsamında 10000 tabak yüklü 18 tonluk tır'ı çekme gösterisini yapacak olan Dünyanın En Güçlü Adamı ve Guiness Rekortmeni Zydrunas Savickas katıldı. Tabi ki herkesin cevabını merakla beklediği soruyu kendisine yönelttik; Nasıl bir beslenme programı uyguluyor ve günde kaç saat spor yapıyordu ? Çok özel bir beslenme programı olmadığını günde 6 öğün yemeğe dikkat ettiğini söyledi.
Bu arada hanımlar olarak evde bulaşıkları kimin yıkadığını sorduğumuzda bazen ben bazen eşim cevabını aldık ne de olsa hayat müşterek öyle değilmi :)


Berna Laçin ve Zydrunas Savickas ile güzel bir sohbetin ardından 9.Fairy yemek şenliği etkinlikleri için Ankara Ankamall otoparkında hazırlanan etkinlik alanına gittik, Etkinlik alanında gün boyu binlerce kişiye tavuklu pilav dağıtımı yapıldı , çarkıfelek ve tabak oyunları ile etkinliğe katılanlar hem hoş vakit geçirdiler hem de hediyeler kazandılar.

Tüm gün boyunca Fairy 2 kat daha fazla tabak yıkama etkisini 10000 tabağı yıkayarak gösterdi.Yıkanan 10.000 tabak Zydrunas Savickas tarafından çekilecek olan tır'a yüklendi , tam 18 ton olan tır'ı çeken Zydrunas Savickas Dünyanın En Güçlü Adamı ünvanını tüm Ankaralılara gösterdi  izlemek için buraya 

Yeni 2 kat formülü sayesinde Fairy ile zorlu bulaşıklar artık sorun değil... Suda bekletmeye gerek kalmadan kısa sürede daha çok bulaşığı daha iyi şekilde yıkayabilmek artık Fairy ile mümkün , deneyen 10 kadından 9'u Fairy'i öneriyor.


Bende hem bulaşık makinesinde hemde elde yıkama için Fairy'i tercih ediyorum , öncelikle bulaşık makinesinde hem bulaşıkları iyi şekilde temizleyip kirlerden yağlardan arındırırken hem de makineyi koruyor.Elde yıkamada ise 1 damla Fairy ile daha çok bulaşık yıkayabiliyorum, Evimde olmazsa olmaz ürünlerimden Fairy artık çok daha güçlü ve yoğun bir etkiye sahip.
Biz hanımlar Fairy sayesinde ev işlerine artık daha az zaman ayırabilir ve sevdiklerimizle daha çok vakit geçirip , dostlarla çay keyfi yapabiliriz.
                                        
Marka yüzü olarak Çağdaş, modern ve örnek bir sanatçı Berna Laçin'i seçerek Ankaralı bloggerlar olarak bizi bir araya getiren P&G ailesinden Fairy markasına çok teşekkür ediyorum.

Sevgiler


Yorumlar

  1. Canım çok keyif aldığım ve çok eğlendiğim bir etkinlik oldu.Sizlerle beraber olmak ta ayrıca çok güzel oluyor.Bizlere bu imkanı veren Fairy ailesine ve tüm çalışanlarına çok tşk ederim.Yüreğine sağlık bir etkinlik anca bu kadar güzel anlatılır.Sevgiler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirleriniz benim için önemli sevgiler