TAVSİYE KANALINI KINIYORUZ

Merhabalar tavsiye kanalı gerek bloggerların gerekse pek çok kişinin bildiği ürünleri deneyerek yorumlama yapılan bir sistem ve pek çok bloggerdan tavsiye kanalı bu konuda destek görüyor.Açtıkları tavsiye evinde markaların tanıtımlarında isim yapmış ünlü bloggerları çağırıyorlar.Durum bu haldeyken Sabah Gazetesinde yayınlanan bir röportajda bloggerlar için çok yanlış ve kırıcı ifadeler kullanılarak blog yazarı olan bizleri çok üzdüler.

Pek çok firma bloggerların sosyal medyadaki güçlerini kullanarak tanıtımlar yaparken Tavsiye Kanalının bu şekilde bir açıklama yapması oldukça manidar...Çünkü Tavsiye evi denilen mekanda yapılan tanıtımlarda bloggerları davet ediyorlar mademki bloggerlar için böyle olumsuz düşünceleriniz var ise neden tanıtımlarda bloggerları davet ediyorsunuz.Sonuç olarak bloggerlara muhtaçsınız ve yaptığınız bu açıklamalarla en başta kendiniz çelişiyorsunuz...
İkincisi resmin altında yazan evde kocasından teşekkür alamayan kadınlar sosyal medyada 500 beğeni alınca mutlu oluyor nasıl anlamsız bir ifade acaba??? En büyük destekçim eşim ve yaptığım her tarifi ilk paylaştığım ilk tadan kişi pek çok blogger arkadaşımda aynı durumda , Ayrıca Renan Tavukçuoğlu bizlerle evlerimizdemi yaşıyorda eşlerimizin tepkilerini biliyor ve özel hayatımız hakkında ahkam kesebiliyor,Bir kadın olarak bunu kınıyorum.

Güven çok önemli bir konu ve kimse kimsenin güvenilirliği hakkında böyle konuşma hakkına sahip değil , blog yazarlarıyla konuştumu , blog yazarlarının sorunları neler biliyormu daha pek çok sorunun cevabını bilmeden blog yazarları için güven azaldı cümlesini kurma hakkını nereden buluyor.
Eğer gerçekten yazılanlar gerçekten Renan hanım tarafından söylendi ise en kısa zamanda tüm bloggerlardan özür dilenmeli ve gazetede düzeltme yazısı yayınlanmalı.Yazının tamamını merak edenler buraya tık tık

Tavsiye Kanalına ait tüm sosyal medya beğenilerimi geri çekiyor ve üyelik iptali için gereken işlemi başlatıyorum.

Sevgiler





Yorumlar

  1. ebrucum mükemmel bir yazı olmuş eline yüreğine sağlık duygularımıza tercüman olmuşsun teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil
  2. Akşamdan beri aklımda benimde , tuhaf bir olay, tam bir insan kullanma olarak görüyorum. Güzel bir yazı olmuş, emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Çok ayıp ve saygısızca bşr davranış oldu bu :(

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir yazı olmuş . Blogger yazarlarının gerek aile içi , gerek sosyal medya , yaptığı edindiği çevre ve okuyucuları arasında ki bağı / ilişkiyi bilmeden böyle bir genelleme yapmak ; hal tabiri ile bilmeden etmeden konuşmak çok saçma olmuş . Bu işten prim yapım tanınıp bir de üstüne kötülemek ne demek ...

    YanıtlaSil
  5. tavsiye kanalına üye değilim,blog yazarları için yazılanlar çok üzücü gerçekten

    YanıtlaSil
  6. Büyük hata yaptı. Ekonomi sayfasında tribünlere oynamak istedi ama tutmadı. Bakalım ne olacak?

    YanıtlaSil
  7. Çok haklısınız. Blog sayfam için o kadar emek ve zaman harcıyorum ki.Emeğe Saygıya davet ediyorum Tavsiye evini.

    YanıtlaSil
  8. Bindiği dalı kesmek diye buna denir yazık!

    YanıtlaSil
  9. Harika bir yazı olmuş. Teşekkürler!

    YanıtlaSil
  10. Selamlar
    Tavsiye kanalını bilmiyordum. Ancak sözkonusu demecin doğru olmadığına inanmak istiyorum. Gerçekten çok çirkin ,aşağılayıcı ve doğruluktan uzak bir cümle olmuş. Kaldı ki Umarım kimse eşi tarafından gözardı edilmiyordur ama "evinde eşinden takdir alamayan" bir kadının yazıları ile beğeni alması takdire şayan bir başarı bence. Bu durumu böyle bir cümle ile tasvir etmek ne kadar gereksiz. Renan Hanım'dan bir düzeltme geleceğini düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  11. Ağzına sağlık canım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirleriniz benim için önemli sevgiler