BLOGGERLAR EŞLİ YENİ YIL YEMEĞİNDE ORGANİZASYONU

Merhabalar bloggerlara yönelik pek çok organizasyon yapılıyor çocuklara annelere bloggerlara öyle değilmi? Peki bizlerin görünmez destekçileri olan eşlerimiz için daha önce yapılan organizasyonlar oldumu en azından ben duymadım ve katılmadım belkide yapılmıştır.
Bendenizde yılın kapanışı için yeni yıla özgü birşeyler planlarken aklıma eşli bir yeni yıl yemeği organizasyonu geldi en büyük destekçilerimiz olan eşlerimizle birlikte bol sohbetli keyifli bir yemek organizasyonu için hazırlıklara başladım.Daha önceki organizasyonlarda olduğu gibi bol sponsorlu bir etkinlik değildi amacım ama yinede katılan bloggerları eli boş göndermemek ve soframıza keyif katmak adına bir iki firma ile görüştüm tabiki.
Öncelik mekan araştırması oldu ilk aklıma gelen Bahçelievler 7.caddede bulunan 7 On Heaven Cafe&Bistro idi geçtiğimiz senelerde bu isimle hizmet veren mekan artık Heaven Gastropub olarak yenilenmiş dekoruyla yaklaşık 2-3 ay kadar önce açılışını yaptı.Mekan olarak burayı seçtim çünkü hem güzel bir ortam hem lezzetleri harika hem de yeri gerçekten güzel :)

Sırada bloggerlara organizasyonu duyurmak vardı genel olarak beğenilen bir fikir oldu.Tabi yeni yıl rengi kırmızı olmazsa olmazıydı tüm bayanlar kırmızılar içinde sofrayı renklendirmeliydi.
Bu esnada yazıştığım firmalardan organizasyonumuzda bizi yalnız bırakmayacak 3 firmamız oldu onlarla daha bir keyifli oldu soframız.Gelelim detaylı resimlere ;
Heaven GastroPub'ın harika sunumu eşliğinde nefis bir çorbayla başlayan yemeğin ardından isteyen tavuk ızgara isteyen köfte menüyü seçerek leziz bir başlangıç yaptılar.

Yemeğin ardından sofraya her zaman olduğu gibi meyve gelir öyle değil mi? 
Türkiye'nin her yerinden ulaşabileceğiniz Fruitflowers  soframıza özenle dizayn edilmiş bu güzel meyve buketini getirdi tabi fotoğraf telaşına alışkın olmayan beyler bu aşamada biz bloggerları şaşkınlıkla izlediler :)
Bu güzel buketi ve yanında çikolata kaplı meyveleri getiren Ankara sorumlusu Ahmet Bey ürünler hakkında bizleri bilgilendirdi.Şunu belirtmek isterim hiçbir katkı kullanılmadan hazırlanan ürünleri sevdiklerinize güvenle hediye edebilirsiniz.Gerek doğum günleri gerek yılbaşı gerek sevgililer günü ve daha pek çok özel gün için seçenekleri bulunan Fruitflowers ürünlerini detaylı incelemek isterseniz buraya tık tık Teşekkürler :) 



Meyvelerimizide keyifle yedikten sonra mekanda başlayan 90 lar gecesi görülmeye değerdi , büyük bir blogger ailesi olarak çok eğlendik , enerjide kaybettik haliyle...
Sonrasında yeni yıl yemeğimizde bizi birbirinden şirin leziz ve güzel ürünleriyle yalnız bırakmayan Very CupCake soframızda yerini aldı ,uzun süre yemeğe kıyamadık ama bu lezzetlere karşı koymak imkansız olduğundan hepsini tek tek denedik çok güzeller öyle değil mi her biri bir sanat eseri gibi tasarlanmış eşsiz lezzetler ;)
Birbirinden güzel ve özenle hazırlanan cupcake çeşitlerinden sevdiklerinize hediye edebilir , düğün nişan gibi organizasyonlarda özel sipariş vererek ikram edebilirsiniz. Very Cupcake ürünleriyle alakalı detaylı bilgi almak için buraya tık tık  Teşekkürler :)


Her zaman bloggerların yanında olan ve desteğini esirgemeyen aynı zamanda bir Ankara firması olan Doğadan birbirinden güzel çaylarından oluşan hediye paketiyle bloggerlarımızın yanında oldular.Beyaz çay ve tarçınlı karanfilli bitki çayları çok güzeller gizli bahçe ise gerçekten mükemmel demi ve kokusuyla enfes.
Doğadan fabrikasını gezenlerden biri olarak tüm ürünlerini güvenle severek kullanıyorum ve tavsiye ediyorum.Doğadan ürünlerini detaylı incelemek ve bilgi almak isterseniz buraya tık tık Teşekkürler :)

Yeni yıl yemeğimiz 90 lar gecesiyle bir araya gelince harika oldu hepimizin eğlenmeye ihtiyacı varmış sanırım iyi geldi herkese :) Tabi blogger klasiği olarak bol bol resimde çekildik sizleri onlarla başbaşa bırakıyor ve yazımı burada bitiriyorum.
Sağlıkla mutlulukla huzurla başarıyla nice organizasyonlarda tekrar bir araya gelmek dileğiyle hep söylediğim gibi ortam sanal ama dostluklar gerçek :) Sevgiler


Herkese İyi Yıllar :)














Yorumlar

  1. Çok güzel bir geceydi, çok teşekkürler Ebrucum ♥

    YanıtlaSil
  2. Ebrucuğum samimiyetimle söylüyorum tek kelimeyle harikaydı.Bir ok etkinliğe katıldım hiç bu kadar keyif almamıştım.Sohbet bol,neşe,bol,eğlence bol .Tekrar emeğine sağlık hediyeleşmeyi yazmayı unutmuşsun.Sevgiler şimdiden yeni yılın kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  3. 5 dakikacık da olsa uğrayıp gördüğüm kadarı ile hepiniz çok güzel, çok keyifliydiniz.. Bir sonraki etkinlikte daha uzun görüşebilmek dileği ile :) www.ankaraetkinlik.com

    YanıtlaSil
  4. Çok keyifli bir etkinlik olduğu fotoğraflardan belli... Çok güzel düşünülmüş ve organize edilmiş. Emeği geçenlerin ellerine sağlık...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirleriniz benim için önemli sevgiler