FIRIN TORBASINDA HİNDİ PİRZOLA ZEYTİNYAĞLI TAZE FASÜLYE EŞLİĞİNDE

SON ZAMANLARDA HİNDİ ÜRÜNLERİNİ OLDUKÇA FAZLA TÜKETİYORUM HEM SAĞLIKLI HEM BESLEYİCİ HEM LEZZETLİ :) GENELLİKLE BANVİT VEYA BOLCA ÜRÜNLERİNİ TERCİH EDİYORUM.BU TARİFİMDE KULLANDIĞIM BOLCA KEMİKSİZ PİRZOLA HARİKA HEM DE ÇOK PRATİK
MALZEMELER
2 PAKET KEMİKSİZ HİNDİ PİRZOLA (1 KİLOYA YAKIN)
İSTENİLEN BAHARATLAR (BEN KEKİK , PUL BİBER , KARA BİBER VE TUZ KULLANDIM)
SIVI YAĞ
1 ADET FIRIN TORBASI

YAPILIŞI
FIRIN TORBASINA ÖNCE HİNDİ PİRZOLALARI KOYUYORUZ( BEN TORBANIN İÇİNİ HİÇ BİR ZAMAN UNLAMAM GAYETTE GÜZEL OLUYOR) ÜZERİNE YARIM KAHVE FİNCANI SIVI YAĞ VE BAHARATLARI EKLEYİP GÜZELCE HARMANLIYORUZ.
AĞZINI SIKICA BAĞLADIĞIMIZ FIRIN TORBASINI 2-3 YERİNDEN DELİP ÖNCEDEN ISITILMIŞ 200 DERECELİK FIRINDA YAKLAŞIK 35 DAKİKA PİŞİRİYORUZ.PİŞİRME SÜRESİ FIRINA GÖRE DEĞİŞEBİLİR ARADA KONTROL EDİNİZ EĞER KEMİKLİ HİNDİ ETİ KULLANIYORSANIZ SÜRE UZAYACAKTIR.
BEN SERVİSTE SOĞUK ENFES BİR LEZZET OLAN TAZE FASÜLYE İLE BİRLİKTE SUNDUM PİLAV , MAKARNA , ÇORBA TERCİH SİZİN 
AFİYET OLSUN SEVGİLER

NOT: HİNDİ HORMON VEYA HERHANGİ BİR İLAÇ KULLANILMASINA İZİN VERMEDİĞİNDEN DOĞAL BÜYÜME SÜRECİNDE KESİLİYOR BU NEDENLE HEM TAVUK ETİNDEN DAHA SAĞLIKLI HEM DE DAHA LEZZETLİ 

Yorumlar

  1. hindi etine pek alışamadık galiba, genelde aklımıza yılbaşında geliyor.Ama tüketmekte fayda var tabi ki.Bende fırın torbasını kullanırken unlamıyorum, gerek olmuyor gerçekten.Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirleriniz benim için önemli sevgiler