6 Mart 2013 Çarşamba

YOĞURTLU KEREVİZ

KEREVİZLE AÇIKÇASI HİÇ ARAM YOKTUR ZEYTİNYAĞLI YEMEĞİNİ NE YAPARIM NE DE YERİM SADECE BU ŞEKİLDE TÜKETEBİLİYORUM. BENİM GİBİ KEREVİZ SEVMİYORSANIZ BİR DE BU ŞEKİLDE DENEYİN ÇÜNKÜ BEN KEREVİZ YEMEĞE BU ŞEKİLDE ALIŞTIM.
MALZEMELER
1 BÜYÜK BOY KEREVİZ
4-5 DİŞ SARIMSAK
750 GRAM YOĞURT
8-10 DAL DEREOTU
TUZ , PUL BİBER

YAPILIŞI
YOĞURDUN İÇERİSİNE SARIMSAK VE İNCE KIYILMIŞ DEREOTUNU EKLİYORUZ. GÜZELCE HARMANLADIKTAN SONRA TEMİZLEYİP RENDELENDİĞİMİZ KEREVİZLERİDE KOYUP KARIŞTIRIP SERVİS TABAĞINA ALDIKTAN SONA PUL BİBER İLE SÜSLEYİP SUNUYORUZ.
AFİYET OLSUN SEVGİLER

5 yorum:

  1. Kerevizi bende cocukken hiç sevmezdim büyüyünce ne olduysa her şekilde yer oldum.Salatası tam bir vitamin kaynağı çiğ olduğu için
    Ellerinize sağlık
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Hey dear I really like your blog! What about following each other? Also on bloglovin, facebook and even lookbook if you want...just let me know :3 <3


    NEW POST UP!


    www.OntoMyWardrobe.com

    YanıtlaSil
  3. çok severim,evdekiler yemesede ben yerim,içine elmada rendeleyince kerevizin keskin tadı bir nebze azalıyor,ellerine sağlık :
    )

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar:)
    Kerevizi çok seviyorum,özellikle çiğ kerevizi daha da çok:)
    Bloğunuzu yeni keşfettim takibe aldım sevgiler

    YanıtlaSil
  5. güzel yorumlarınız için teşekkürler sevgiler

    YanıtlaSil

Fikirleriniz benim için önemli sevgiler

ZAFUL