10 Mart 2013 Pazar

KIYMALI TAZE FASÜLYE

TAZE FASÜLYEYİ BU MEVSİMDE NEREDEN BULDUM DERSENİZ YAZDAN DOĞRAYIP HİÇ BİR İŞLEM YAPMADAN BUZLUĞA ATMIŞTIM, LEZZETİ GAYET GÜZEL OLUYOR YAZIN YAPMANIZI ÖNERİRİM 
MALZEMELER
1 KİLO AYIKLANMIŞ TAZE FASÜLYE
250 GRAM KIYMA
SIVI YAĞ
1 ORTA BOY SOĞAN
2 YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
TUZ , KARABİBER , PULBİBER

YAPILIŞI
YAĞ , SALÇA VE SOĞANI AZ SU EKLEYEREK BİRAZ PİŞİRDİKTEN SONRA FASÜLYELERİ VE BAHARATLARI EKLEYİP YÜZLEYECEK KADAR KAYNAR SU DÖKÜP PİŞMEYE BIRAKIYORUZ.DÜDÜKLÜ TENCERE KULLANMAYI SEVMEDİĞİMDEN TENCEREDE PİŞİRDİM. 
AFİYET OLSUN SEVGİLER

2 yorum:

  1. taze fasulyeler çıksada bol bol yapsak :)

    YanıtlaSil
  2. Bayılıyorum taze fasulyeye. Çok güzel olmuş ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil

Fikirleriniz benim için önemli sevgiler

ZAFUL