BU TARİFİ ÇOK SEVERİM BİRAZ UĞRAŞTIRICI OLSA DA SONUCUNDA ORTAYA ÇIKAN LEZZET İÇİN MUTLAKA DENEMELİSİNİZ DERİM BU GÜZEL GÖRÜNTÜYE ULAŞMAK İÇİN
MALZEMELER
300 GRAM DANA KIYMA
TUZ , KARABİBER , PUL BİBER
1 ÇAY BARDAĞI KÖFTELİK BULGUR
2 YUFKA
1 KASE YOĞURT
SIVI YAĞ
YAPILIŞI
KIYMAYI TUZ , KARABİBER VE PUL BİBER VE BULGUR İLE GÜZELCE HARMANLAYIP MİNİK KÖFTECİKLER YAPIYORUZ.
ARDINDAN YUFKAYI 3-4 CM GENİŞLİĞİNDE SİGARA BÖREĞİ YAPACAK GİBİ ÜÇGENLER HALİNDE KESİP İÇİ BOŞ OLARAK SARIYORUZ.
ÖNCE ÇITIR YUFKALARI DAHA SONRA KÖFTELERİ KIZARTIP GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ SERVİS TABAĞINA ALIYORUZ. YOĞURT VE PUL BİBER İLE SÜSLEYİP SUNUYORUZ.
HARİKA BİR LEZZET VE GÖRSEL BİR ŞÖLEN GERÇEKTEN MİSAFİRLERE YAPILABİLECEK TAM BİR ZİYAFET YEMEĞİ
AFİYET OLSUN SEVGİLER
elıne sağlık cıtır yufkaları bende yaparım bazende salatayla servıs ederım
YanıtlaSilMantı gibi ellerinize sağlık. Böyle içi boş bend eyapıyorum sevgiler.
YanıtlaSilEllerine sağlık.. Afiyetler olsun..
YanıtlaSilEllerinizle saglik
YanıtlaSilEllerine sağlık, çocukların seveceği bir tarif olmuş...
YanıtlaSilmantı gibi olmuş ellerinize sağlık
YanıtlaSilÇok lezzetli kolay ve bir öğün olmuş ellerinize sağlık...
YanıtlaSilEllerinize sağlık..Çok severim nefis gözüküyor.
YanıtlaSilEllerine sağlık,güzel görünüyor.
YanıtlaSilEllerine sağlık arkadaşım
YanıtlaSilçok hoş ellerinize sağlık..
YanıtlaSil