BEZELYE VE TAVUK BİRBİRİNE ÇOK YAKIŞIR HER ZAMAN BENDE ÇOK SEVERİM. NE YEMEK YAPAYIM DİYE DÜŞÜNÜRKEN DOLAPTA YAZDAN KALMA BEZELYELER OLDUĞUNU GÖRÜNCE HEMEN DEĞERLENDİRMEK İSTEDİM MALUM YAZ YAKLAŞIYOR YENİLERİ ÇIKMAK ÜZERE BU GÜZEL LEZZETLİ YEMEĞİN YAPIMI DA KOLAY
MALZEMELER
5 ADET TAVUK GÖĞSÜ
2 ORTA BOY SOĞAN
1 BÜYÜK KASE BEZELYE
SIVI YAĞ
SALÇA YERİNE SADECE PULBİBER
TUZ, KARABİBER
YAPILIŞI
ÖNCE MİNİK DOĞRANMIŞ TAVUKLAR YAĞDA BİRAZ SOTELENİR ARDINDAN KIYILMIŞ SOĞAN , BEZELYE , BAHARATLAR KATILIP YÜZLEYECEK KADAR SU KONULUR.PİŞMEYE BIRAKILIR.ARZU EDERSENİZ İÇERİSİNE MANTARDA EKLEYEBİLİRSİNİZ.
AFİYET OLSUN SEVGİLER
Yorumlar
Yorum Gönder
Fikirleriniz benim için önemli sevgiler